Un bărbat de 75 de ani și-ar fi dat foc într-o scară de bloc din Arad. Cum a pornit incendiul

Un bărbat de 75 de ani și-ar fi dat foc într-o scară de bloc din Arad. Cum a pornit incendiul
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 75 de ani și-ar fi dat foc în scara unui bloc din municipiul Arad, vineri dimineață, și este în stare gravă, transmite Agerpres.

Și-ar fi dat foc într-o scară de bloc din Arad

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a fost anunțat, vineri, prin apel la 112, că, „în scara unui bloc din municipiu, un bărbat de 75 de ani şi-ar fi dat foc”.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie, pentru salvarea victimei şi stingerea incendiului. A fost constituită o echipă operativă, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în funcţie de concluzii urmând a fi luate măsurile legale”, spune IPJ Arad.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a anunțat la rândul său că a intervenit pentru localizarea și lichidarea „”.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, casa scării era inundată cu fum, iar la pătrunderea în interior a fost identificată şi extrasă o victimă. Este vorba despre un bărbat care prezenta arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului, fiind în stare de inconştienţă, însă cu semne vitale. Victima a fost preluată de către echipajul medical SMURD şi transportată la spital de către echipajul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Bărbatul e în stare gravă

Flăcările se manifestau doar la parter pe casa scărilor și au fost lichidate prompt de pompieri, iar apoi s-a acționat pentru ventilarea spațiului.

Unii locatari spun că bărbatul s-a folosit de deșeuri menajere pentru a provoca incendiul, dar încă nu se cunosc motivele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
11:58 - Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris
11:55 - Netanyahu, după uciderea liderului Hamas, când tot Occidentul își imagina că conflictul din Orientul Mijlociu se va calma: „Războiul din Gaza nu s-a încheiat”
11:49 - Avertisment pentru românii de la bloc. Greșeala care i-a adus unui bucureștean o amendă de 1.000 de lei