Un bărbat de 50 de ani din Giurgiu a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa liniile de cale ferată

Un bărbat de 50 de ani din Giurgiu a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa liniile de cale ferată
Sursa Foto: CFR Călători / Facebook

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Giurgiu a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa liniile de cale ferată, la Vadu Lat.

Bărbat de 50 de ani, spulberat de tren în timp ce încerca să traverseze liniile de cale ferată

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din comuna Clejani, județul Giurgiu, care a murit după ce a fost spulberat de tren în timp ce traversa liniile de cale ferată, în localitatea Vadu Lat, de către un tren de marfă care se deplasa pe ruta București – Craiova.

Autoritățile efectuează cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz.

Mecanicul și ajutorul său au fost testați cu aparatele etilotesc, iar rezultatele au fost 0.

Ce a transmis IPJ Giurgiu

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu au fost sesizaţi prin apel 112, joi, 1 august, la orele 21:20, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost acroşat de către un tren de marfă, în staţia CFR, din localitatea Vadu Lat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat cadavrul unui bărbat, de 50 de ani, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost surprins, în timp ce traversa liniile de cale ferată, de către un tren de marfă, care se deplasa pe ruta Bucureşti-Craiova. Atât mecanicul, cât şi ajutorul său au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind 0”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, potrivit Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`