Un bărbat a rămas fără 200.000 de euro. A fost șocat când a aflat cine l-a furat

Un bărbat a rămas fără 200.000 de euro. A fost șocat când a aflat cine l-a furat
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat din București a avut parte de șocul vieții atunci când a văzut că a rămas fără 200.000 de euro, dar și mai mare a fost surprinderea când a aflat că fosta sa soție a fost cea care i-a furat banii. Femeia a incendiat apartamentul după furt, pentru a-și acoperi urmele.

Bărbatul a fost anunțat de prieteni că i-a luat foc apartamentul

Dar, tot momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Femeia era singura care știa unde își ține bărbatul economiile și a fost ajutată de tatăl ei pentru a sustrage suma uriașă de bani, informează Antena 3.

Bărbatul de 37 de ani a aflat că apartamentul lui este în flăcări și a venit pentru a vedea ce a mai rămas. Incendiul a fost stins, iar bărbatul a intrat în casă și a văzut că nu mai are suma de 200.000 de euro pe care îi avea ascunși într-un loc în care doar el și fosta soție îl știau.

„M-au sunat prietenii și m-au anunțat că a luat apartamentul foc. Am sunat-o tot drumul pe fosta soție, ea nu mi-a răspuns la telefon, pentru că ea deja era pe drum cum ar veni şi avea telefonul lăsat acasă ca să nu o ia după GPS sau după ceva. L-am sunat şi pe socrul meu, că am zis dacă nu reuşesc să dau de ea să îl sun pe el. Avea telefonul închis”, a declarat păgubitul.

Ce a văzut bărbatul pe filmări

Victima a depus plângere la poliție pentru că nu avea nici cea mai mică idee despre cine ar fi putut să îi fure banii. Polițiștii au demarat cercetările, au ridicat filmările de la camerele de supraveghere din zonă și au văzut o femeie care a intrat în apartament.

„S-a văzut pe camere că era ea. Eu am recunoscut-o când a urcat în scara blocului şi apoi când a urcat în scara blocului şi după aia a izbucnit incendiul, ea fiind mascată”, a spus bărbatul.

Femeia și tatăl ei, care a ajut-o să pună în aplicare planul diabolic, au fost prinși pentru furt, dar bărbatul crede că ei sunt vinovați și pentru incendierea apartamentului său. Femeia a fost reținută preventiv, iar tatăl ei se află sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`