Un bărbat a murit în Bacău, în urma unui incendiu de vegetație. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Un bărbat a murit în Bacău, în urma unui incendiu de vegetație. Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor
Sursa Foto: Facebook/ ISU - Teleorman

Un incendiu puternic de vegetație a avut loc în satul Caraclău, din Bacău. La fața locului au intervenit, pompierii și au găsit un bărbat în stare inconțtientă care a fost, ulterior, declarat decedat.

Un bărbat a murit

Pompierii din Bacău au fost solicitați să intervină, luni, în satul Caraclău, în urma unui apel primit la 112, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ, conform observatornews.

„În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în coma Bârsănești, sat Caraclău, în urma unui apel primit în dispeceratul integrat ISU-SAJ, care anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată. La locul indicat, s-au deplasat patru autospeciale de stingere, ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 4 hectare vegetație uscată, mărăciniș, lan de grâu și cultură viticolă, în focare izolate. La fața locului, a fost identificată o victimă de sex masculin, în stare inconștientă”, potrivit ISU Bacău.

Patru hectare de vegetație în flăcări

Incendiul se manifesta pe o suprafață de circa patru hectare de vegetație uscată, mărăciniș, lan de grâu și cultură viticolă, în focare izolate.
A fost identificată și o victim în stare inconștientă. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarant decedat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`