Un bărbat a fost ucis în Prahova, în timpul unui conflict referitor la o căpiță de fân

Un bărbat a fost ucis în Prahova, în timpul unui conflict referitor la o căpiță de fân
foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit, după ce a fost lovit de două persoane, într-un conflict referitor la o căpiță de fân. Presupușii agresori au fost reținuți și, duminică, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova susține că, în urma unui apel la serviciul telefonic de urgență 112, mai multe echipe de polițiști s-au deplasat în localitatea Boldești Scăeni. La fața locului, agenții au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 47 de ani, care prezenta multiple leziuni.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o căpiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului, acesta decedând”, au precizat reprezentanții IJP Prahova, potrivit Agerpres.

În aceste condiții, la fața locului și-au făcut apariția un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, polițiști de la IJP Prahova și un medic legist. În urma cercetărilor efectuate de către anchetatori, s-a stabilit faptul că persoana decedată este victima unui omor.

Agresorii au fost prinşi de poliţişti, procurorul de caz dispunând reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:17 - Deficitul bugetar a urcat la 5,44% din PIB după primele nouă luni din 2024. Datele Ministerului Finanțelor despre cheltuielile statului
22:06 - Tinerii, tot mai greu de convins să își păstreze locul de muncă. „Vin o zi, două și realizează că nu e pentru ei”
22:05 - Ce a declarat ÎPS Teodosie privind petrecerile de Halloween. Ce păcat săvârșesc cei care merg la aceste evenimente: „Primesc amăgire și întuneric acolo”
22:03 - Iulian Paraschiv: Președintele de care România are nevoie este un președinte care să asigure parcursul european, să asigure un plan pentru România și un echilibru la guvernare, între partide și societatea românească (VIDEO)
21:57 - Șoșoacă invocă un scenariu în care pretinde că poate ajunge președinte interimar al României: „Cu candidatura mea la Senat e șah mat” (VIDEO)
21:34 - Când ar putea renunța România la ora de iarnă? Mai multe state au renunțat la acest sistem
21:30 - Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile
21:08 - Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”