Un bărbat a fost prins la volan cu o concentrație de 3,38g/l alcool pur în sânge. Polițiștii l-au descoperit după ce a lovit o mașină într-o parcare

Un bărbat a fost prins la volan cu o concentrație de 3,38g/l alcool pur în sânge. Polițiștii l-au descoperit după ce a lovit o mașină într-o parcare
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a lovit o mașină parcată, la plecarea de pe loc. Polițiștii l-au testat și au descoperit că individul avea o concetrație de 3,38g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

„Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, în baza probatoriului administrat, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În fapt, ieri, 31 iulie, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că un bărbat de 58 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la pornirea de pe loc şi a acroşat un autoturism ce era parcat”, a transmis, joi, IPJ Maramureş.

La aparatul etilotest s-a identificat o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat

Inițial, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice. În urma analizelor s-a stabilit că acesta a avut o concentrație de 3,38g/l alcool pur în sânge. Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`