Un bărbat i-a dat foc unei femei lângă un cimitir din București, apoi s-a incendiat

Un bărbat i-a dat foc unei femei lângă un cimitir din București, apoi s-a incendiat
Foto ilustrativ: ISU

Trei persoane au fost transportate de urgență la  mai multe spitale din București, după ce un bărbat i-a dat foc fostei iubite, apoi s-a autoincendiat, mama femeii suferind de asemenea arsuri atunci când a încercat să îl ajute.

Un bărbat a stropit cu benzină o femeie și i-a dat foc

În cursul după-amiezii de miercuri, în urma unui conflict, un bărbat a stropit cu substanțe inflamabile o femeie și i-a dat foc,  după care s-a autoincendiat, transmite ISU București-Ilfov.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, lângă cimitirul Progresul, iar apelul inițial la 112 anunța că trei persoane au fost incendiate.

Potrivit unor surse judiciare, în jurul orei 16.40 bărbatul a mers la adresa fostei sale iubite, din Sectorul 5. În momentul în care femeia a ieșit la poartă, bărbatul i-a turnat benzină pe haine și i-a dat foc.

Flăcările ar fi cuprins și hainele individului, moment în care a intervenit și mama femeii, care ar fi luat foc la rândul ei în timp ce încerca să-și stingă hainele fiicei.

Agresorul a fost internat la spital cu arsuri pe 90% din suprafața corpului

În urma incidentului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transportat la Spitalul Floreasca intubat, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, în timp ce femeia de 50 de ani pe care a incendiat-o a fost dusă conștientă la Spitalul Bagdasar cu arsuri la nivelul capului și membrelor.

De asemenea, mama în vârstă de 80 de ani a femeii, care a încercat să o ajute, a fost transportată la Spitalul de Arși conștientă și cu arsuri la nivelul mâinilor.

La eveniment au intervenit patru autospeciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`