Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărășan. A fost emis un mesaj RO-Alert

Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărășan. A fost emis un mesaj RO-Alert
Foto simbol: Pixabay.com

Atacurile urșilor par că nu se mai termină. Un băiat de 14 ani a fost atacat, marți, de un urs, în județul Argeș, pe Transfăgărășan. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza oamenii din zonă.

Minor atacat de urs

Incidentul s-a petrecut în comuna Arefu, pe Transfăgărășan. La fața locului s-a deplasat un echiăaj SMURD pentru a-i acorda băiatului primul ajutor, dar și pentru a monitoriza zona după ce pacientul va fi transportat la spital, conform Știri pe surse.

Copilul a fost adus până la un punct de un a fost preluat de paramedicii SMURD. El este conștient și are o rană la mâna stângă, fiind preluat de un echipaj de ambulanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - „De asta, copilul trebuie să îl culci la 22:00”. Mihaela Bilic clarifică misterul orelor de somn necesare zilnic. Câte ore trebuie să dormim, de fapt
18:13 - Octavian Berceanu: Avem potențialul de a atrage milioane de turiști, să câștigăm bani și să tratăm urșii într-un mod exemplar la nivel de Europa, cel puțin, și nu o facem pentru că nu avem oameni implicați (VIDEO)
18:06 - Un sortiment de pâine este retras de pe rafturile magazinelor. Care este motivul și ce trebuie să facă cei care l-au cumpărat
18:00 - Surse: Cocaină găsită în 16 tone de pulpă de fructe congelată, în Portul Constanța. Captură-record pentru Poliția Română și DIICOT, în cadrul operațiunii „Exotic”
17:45 - Mai multe convoaie militare se vor deplasa în mai multe zone din Transilvania și Moldova. Care este motivul
17:45 - Încercările prin care a trecut Sebastian Stan pentru a putea interpreta rolul său în filmul„A different man”: “M-am simțit neajutorat în acele situații”
17:38 - Măsurile Guvernului pentru a proteja sănătatea mintală a tinerilor. Natalia Intotero: Problemele de anxietate, stările depresive au dus la refugiul în consum de droguri (VIDEO)
17:38 - Casele de Pensii au început să distribuie deciziile de revizuire. Câte pensii au fost calculate greșit
17:17 - În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani
17:17 - Rusia ia în calcul să interzică „propaganda” pentru un stil de viață „fără copii”