Un avion de pe ruta Roma – Suceava, în care se aflau zeci de români, a fost lovit de un fulger

Un avion de pe ruta Roma – Suceava, în care se aflau zeci de români, a fost lovit de un fulger

Un avion de pe ruta Roma – Suceava, în care se aflau zeci de români, a fost lovit duminică de un fulger . Aproximativ 90 de români aflați la bordul aeronavei ce aparținea companiei Wizz Air au trăit clipe de coșmar imediat după decolare. În jurul orei 15.30, aeronva ce a decolat din Roma spre Suceava în condiții de vreme rea a fost lovită de un fulger.

În aceste condiții, piloții au decis să se întoarcă pe aeroport, iar compania a trimis un alt avion pentru a prelua pasagerii. A avut loc o nouă decolare, asistată de polițiști de frontieră și de personal, informează ilmamilio.it.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:15 - Suspendat la națională după o bătaie generală, Bentancur riscă o suspendare și mai drastică în Anglia. Derapaj rasist la adresa coechipierului Son
10:13 - Întregul Pământ a vibrat timp de nouă zile. Motivul: un mega-tsunami declanșat de climă
09:55 - Cum se menține Nadia Comăneci într-o formă de invidiat. Alimentele pe care nu le consumă niciodată: „În schimb beau o bere, două la cină”
09:38 - România și Bulgaria vor să activeze noul Comandament NATO de Forțe Speciale pentru Marea Neagră, creat pe fondul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei
09:31 - ANM anunță „o perioadă cu mai multe precipitații”. Florinela Georgescu: Ploile vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Este foarte posibil să existe inundații rapide / Vremea se va răci (VIDEO)
09:14 - Percheziții în Portul Agigea. Activitatea în vamă a fost dată peste cap ore întregi
08:55 - Dezbaterea prezidențială în SUA: Cerceii purtați de Kamala Harris au dat naștere unei noi teorii a conspirației
08:47 - Mircea Fechet: Când Transfăgărașanul va fi închis, există riscul ca urșii să aleagă calea ușoară de a se hrăni și, în lipsa feliei de pizza aruncată pe geam, să ajungă în gospodării / Vor fi 10 panouri de avertizare (VIDEO)
08:29 - Biciclist lovit de o mașină după ce a trecut pe roșu. Era băut, avea un copil pe bicicletă și tot el a sărit la bătaie după accident
08:17 - Cum va fi vremea vineri, 13 septembrie. Vor fi averse consistente în unele zone