Un avion al companiei Wizz Air a revenit pe Aeroportul din Iași după câteva zeci de minute de la decolare. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei

Un avion al companiei Wizz Air a revenit pe Aeroportul din Iași după câteva zeci de minute de la decolare. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei
Sursa Foto: Hepta.ro

Un avion al companiei Wizz Air care a decolat din Iași a fost nevoit să revină pe aeroport după doar câteva zeci de minute, după ce a fost implicat într-un incident în zbor, scrie 7iași.ro.

Cursă revenită pe Aeroportul din Iași după un incident în zbor

Cursa operată de Wizz Air Iași – Bologna a revenit pe Aeroportul Internațional Iași după ce aeronava a lovit în zbor o pasăre.

Cursa Wizz Air W43667 Iași- Bologna a decolat la ora 13:00 de la Iași, însă după aproximativ 40 de minute aeronava s-a întors pe aeroport.

Airbus-ul A320-232 cu indicativul 9H-WBP a fost supusă unor verificări.

Cu același avion, românii ar fi trebuit să zboare în aceeași zi dinspre Bologna înapoi spre Iași, însă și două curse pe ruta Iași-Milano și retur.

„Aeronava a lovit o pasăre și s-a întors la Iași pentru verificări”, a declarat Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași.

Compania aeriană Wizz Air a fost amendată cu 770.000 de euro (839.916 dolari) în Ungaria, pentru comunicare înșelătoare. Wizz Air ar fi încălcat obligația profesională de due diligence și a fost înșelător în modul în care și-a descris serviciul de check-in automat și a împins consumatorii către pachete mai scumpe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții
10:10 - Control judiciar pentru 6 minori care au furat o mașină și au condus-o prin Ploiești, provocând un accident
09:51 - Belarus acuză Pokemon că ar fi un instrument de spionaj occidental. Exemplul oferit de un oficial de la Minsk
09:40 - România are din nou cel mai mare preț spot al energiei electrice din Europa, Ministrul Energiei din Grecia spune că piaţa unificată de electricitate din UE nu funcţionează pentru Europa de Sud-Est