Un avion al companiei Air Europa a aterizat de urgență, din cauza unor turbulențe severe. Mai mulți pasageri au suferit răni

Un avion al companiei Air Europa a aterizat de urgență, din cauza unor turbulențe severe. Mai mulți pasageri au suferit răni
Sursa foto: Freepik.com

Un avion de linie al companiei Air Europa, care se îndrepta de la Madrid la Montevideo, Uruguay, a aterizat de urgență luni pe un aeroport din Brazilia, în urma unor o turbulențe severe.

30 de pasageri au suferit răni ușoare

Conform autorităților locale, în urma turbulențelor au fost răniți 30 de pasageri. Zborul UX045 a efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul Natal din nord-estul Braziliei la ora locală 2:32, potrivit operatorului aeroportuar local Zurich Airport Brasil.

„Zborul nostru cu destinația Montevideo a fost deviat către Natal din cauza turbulențelor puternice”, a declarat Air Europa într-un comunicat, conform reuters.com. 

Pasagerii răniți se află la spital

Secretariatul de sănătate al guvernului statului Rio Grande do Norte, unde se află Natal, a declarat într-un comunicat că 30 de pasageri au fost duși la spitale din Natal cu răni minore sau traumatisme ortopedice.

Potrivit Air Europa, un al doilea avion ar urma să plece tot luni din Madrid, pentru a prelua pasagerii și a continua călătoria către Uruguay.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`