Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului

Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
Sursă foto: Pixabay

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc în Reșița. Șoferul unui autobuz plin de pasageri a evitat o mașină care i-a ieșit brusc în față, riscând să lovească un bloc, plin cu locatari.

Luni, în jurul orei 15:45, polițiștii au fost anunțați că a avut loc un accident, în care au fost implicate un autobuz și un autoturism, pe cel mai aglomerat bulevard din Reșița.

Cum a descris șoferul autobuzului cele întâmplate

Șoferul autobuzului a povestit cum, la un moment dat, de pe o stradă laterală, o mașină i-a ieșit brusc în față. Pentru a evita impactul, șoferul a tras stânga de volan, ieșind de pe carosabil. Autobuzul a urcat peste bordură, pe trotuar, și a ajuns în spațiul verde al unui bloc, acolo unde s-a oprit la o distanță extrem de mică de geamul unui apartament, potrivit Antena 3.

Șase călători au suferit răni și au fost transportați la spital, unii suferind un atac de panică.

Circulația a fost blocată în zona în care s-a produs accidentul, polițiștii făcând cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)
21:37 - Marcel Ciolacu intervine în scandalul privind planșeul Unirii: Într-o democrație consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul, ci prin instituțiile statului. Aici nu este vorba de cine strigă mai tare