Un atac cu arma a avut loc în fața unei patiserii din Cluj. Un bărbat a scos un pistol și a amenințat alți trei indivizi

Un atac cu arma a avut loc în fața unei patiserii din Cluj. Un bărbat a scos un pistol și a amenințat alți trei indivizi
Sursă foto: Pixabay

Un scandal între patru persoane s-a produs în județul Cluj, fix în fața unei patiserii. Cearta s-ar fi terminat cu amenințări cu arma.

De unde a început scandalul

Totul ar fi început în fața unei patiserii din Florești, în apropierea unei stații de autobuz. Cei patru bărbați s-ar fi luat la ceartă,iar după un schimb de replici situația a escaladat, conform Știrile ProTv. 

Unul dintre aceștia a scos un pistol și a început să îi amenințe pe ceilalți. Conform autorităților, cearta dinte aceștia ar fi continuat pentru scurt timp și în incinta patiseriei.

Angajații patiseriei, dar și martorii din zonă au fost îngroziți de scenele petrecute în fața lor.

Bărbații ar fi plecat când au ajuns autoritățile

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbații deja plecaseră. Cu ajutorul martorilor, doi dintre ei în vârstă de 21 și 35 de ani au fost găsiți în câteva ore, tot în Florești.

Autoritățile au efectuat o percheziție în locuința unui alt individ, unde au descoperit și ridicat o armă de tip airsoft care ar fi fost folosită în timpul conflictului. Ulterior, polițiștii ar fi descoperit și a patra persoană. Toți cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`