Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins în timp ce copia la un concurs intern. Reacția edilului

Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins în timp ce copia la un concurs intern. Reacția edilului
Sursa foto: Instagram / @timisoara

Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins în timp ce copia la un concurs intern, a anunțat edilul Dominic Fritz.

Angajat prins cu casca în ureche la examen

Unii angajați ai Primăriei Timișoara au fost puși să susțină un concurs intern pentru a-și păstra locul, după ce a avut loc ultima restructurare. Doar că, unul dintre ei, a simțit că este posibil să aibă nevoie de puțin ajutor, drept pentru care a venit la examen cu o cască în ureche, conform G4media.

„Azi am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeți în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei). Angajatul simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum «enumerați 5 drepturi și libertăți fundamentale din Constituție» sau «enumerați un punct tare și un punct slab în activitatea biroului din care faceți parte», a scris primarul, într-o postare pe rețelele de socializare.

Alți doi angajați nu au știut să rezolve cerințele

El a mai precizat că alți doi angajați nu au știut să răspundă la întrebările simple de pe foaia de examen.

„Am început o reorganizare majoră în primărie prin care eliminăm 51 de posturi. Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări”, a menționat edilul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai adăugat că este furios că trebuie să plătească unii oameni care nu își fac treaba și că nu va mai ține locurile ocupate de cei care își bat joc de banii cetățenilor din Timișoara.

„Să fie clar: sunt mulți oameni faini, harnici și performanți în primărie care au o pasiune pentru Timișoara. Sunt mândru de ce am reușit împreună cu ei, în ciuda tuturor încercărilor de a ne bloca. Din respect pentru ei și pentru cetățenii Timișoarei nu poate fi loc în primărie pentru tupeiști habarniști de-ți dai cu capul de pereți”, a mai scris primarul Timișoarei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`