Un angajat al Poștei Române a murit, iar alți trei au fost răniți, după ce mașina instituției a căzut într-un șanț

Un angajat al Poștei Române a murit, iar alți trei au fost răniți, după ce mașina instituției a căzut într-un șanț
Foto: presalocala.com

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri, într-un accident care a avut loc în judeţul Cluj, după ce o autoutilitară a Poştei Române a intrat într-un şanţ, transmite Mediafax.

Șoferul unei autoutilitare a Poştei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un şanţ din localitatea Păniceni, județul Cluj. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, dintre care două se află în stare foarte gravă, toți fiind angajați ai Poștei Române ce se aflau în timpul serviciului.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Huedin.

„Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului”, a spus Purdea.

„Din datele preliminare a rezultat faptul că o autoutilitară a Poştei Române Cluj, care se deplasa în timpul serviciului de la Huedin spre Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident în localitatea Păniceni. Pentru că pasagerii erau angajaţi ai Poştei şi se aflau în timpul serviciului, am deschis o anchetă pentru accident de muncă”, a spus directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roşca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`