S-a îmbrăcat în Iisus şi duce, în spate, o cruce de lemn spre Kiev. Cine este bărbatul misterios?

S-a îmbrăcat în Iisus şi duce, în spate, o cruce de lemn spre Kiev. Cine este bărbatul misterios?

Un american a devenit viral pe rețelele de socializare ucrainene după ce a fost văzut îmbrăcat într-o ținută similară cu cea a lui Iisus Hristos și purtând pe umeri o cruce mare de lemn în drum spre Kiev.

Jimmy din Virginia se plimbă prin Polonia și Ucraina

Identificat doar drept Jimmy din Virginia, tânărul american a atras foarte mult atenția în timp ce se plimba prin Polonia și Ucraina, din cauza ținutei sale neobișnuite și a crucii mari de lemn de pe umăr.

El a spus unor posturi de știri ucrainene că nu are un obiectiv anume. A părăsit capitala poloneză Varșovia și speră să ajungă în cele din urmă pe jos în orașul ucrainean Kiev, dar lasă acel plan în mâinile lui Dumnezeu.

Bărbatul de 33 de ani susține că face doar ceea ce îi spune inima lui, pentru că acesta este cel mai bun mod de a-l preaslăvi pe Dumnezeu.

Jimmy și crucea lui sunt pe drumuri de aproximativ o lună

„Chiar nu încerc să demonstrez nimic. Mi-ar plăcea să devin o persoană mai bună”, a spus Jimmy.

„Și cred că acesta este cel mai bun mod de a face asta și, de asemenea, de a-L onora pe Dumnezeu. Cred că acesta este motivul principal.”

Motivul adevărat pentru care Jimmy a ajuns la Varșovia și pentru care a decis să-și înceapă pelerinajul îmbrăcat ca Iisus și purtând o cruce este învăluit în mister.

Identificat doar drept Jimmy din Virginia, tânărul american a atras foarte mult atenția în timp ce se plimba prin Polonia și Ucraina din cauza ținutei sale neobișnuite, sursă foto: captură YT

Se pare că Jimmy și crucea lui sunt pe drumuri de aproximativ o lună. El refuză să accepte ca cineva să-l ducă cu mașina la Kiev, dar se oprește bucuros ă facă poze și să discute cu oricine dorește să-l cunoască.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`