Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții

Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
Sursa foto: captura B1 TV

Un vlogger american stabilit în București a postat un videoclip în care își spunea părerea despre Capitala României, ceea ce a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor săi.

Americanul, uimit de București

Videoclipul lui a strâns aproape 70.000de vizualizări pe Youtube. El a vrut să le arate americanilor cum arată Bucureștiul, având în vedere că el a fost foarte impresionat de arhitectura clădirilor. A încercat mâncarea tradițională româneascp și a vizitat cele mai cunoscute zone din Capitală, fiind încântat de această experiență, conform observatornews.

„Arhitectura este foarte frumoasă, atât de vechi, cât și de nou. Vezi asta? Blocuri vechi comuniste”, a spus americanul în videoclip.

Reacția internauților

Urmăritorii americanului au fost de acord cu el, spunând că Bucureștiul este un oraș care ar trebui vizitat, iar unii au spus că se află pe lista de călătorii, în timp ce vloggerul a reușit să convingă alți străini să ne viziteze țara.

„Femeile sunt superbe. Îmi place asta, atât de multe dintre ele încă poartă rochie. Acesta este cu siguranță un semn al unei societăți sănătoase. Am deja pașaportul, România este pe lista mea”;
„Frate, România pare o bijuterie ascunsă. Minunat”;
„Locuiesc în Belgia și ei ne-au spus mereu că estul Europei este un loc prost pentru a trăi… Dar știam că este invers”;
„Sunt uluit cât de frumos este. Părți ale orașului arată în mod legitim ca o operă de artă”;
„România va fi cu siguranță una dintre călătoriile pe care le voi face”, sunt unele dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`