Un alt incident în ziua votării. Ce a făcut un tânăr cu 4 dintre cele 5 buletine de vot, deși trebuia să le pună în urne. I s-a deschis dosar penal

Un alt incident în ziua votării. Ce a făcut un tânăr cu 4 dintre cele 5 buletine de vot, deși trebuia să le pună în urne. I s-a deschis dosar penal
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Incidentele curg lanț în ziua votului de pe 9 iunie, în România. În Galați, un alegător a plecat acasă cu patru dintre cele cinci buletine de vot.

Unde au fost găsite buletinele de vot

În jurul orei 16:30, membrii Biroului electoral al secției de votare nr. 227 din comuna Bălășești, județul Galați, au sesizat agentul de poliție de frontieră aflat în dispozitiv de ordine publică despre faptul că un bărbat care își exercita dreptul al vot nu a introdus în urne toate buletinele de vot, ci un singur buletin din cele cinci primite, conform Monitorul de Galați.

Agentul de poliție a identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 22 ani, din localitate, iar asupra acestuia, în buzunar, au fost găsite celelalte patru buletine de vot, fără a avea aplicată ștampila de vot pe ele.

Președintele secției de votare a anulat buletinele de vot găsite

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul I.P.J. Galați, care a preluat persoana în cauză și a condus-o la sediul poliției, unde a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Președintele secției de votare a anulat buletinele de vot găsite asupra bărbatului, potrivit I.P.J. Galați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`