Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod

Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, duminică, la intrarea în satul Zăval din județul Dolj, potrivit Observatornews.ro.

A intrat cu motocicleta într-un cap de pod

Secția 13 Poliție Rurală a fost informată, duminică, la ora 14:17, că pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii secției și cei ai orașului Segarcea s-au deplasat la fața locului și au stabilit că un motociclist, un băiat în vârstă de 15 ani, ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă la stânga și a lovit un cap de pod.

El se deplasa cu motocicleta pe DJ 561 B, din direcția Comoșteni.

Adolescentul a murit în accident

Verificările efectuate de polițiști au arătat că motocicleta nu era înmatriculată.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Va fi făcută și o expertiză medico-legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric