Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Gorj. Șase persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Gorj. Șase persoane au fost rănite
Sursa foto: publika.md

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați în această dimineață cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Câmpu Mare, județul Gorj. Accidentul s-a produs între două mașini conduse de un bărbat de 55 de ani din Craiova și un alt individ de 45 de ani din Ilfov.

Toate cele patru victime au avut nevoie de îngrijiri la spital

În urma unui apel la numărul de urgență, polițiștii s-au sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în zona localității Câmpu Mare. Șoferul din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 – Bengești-Ciocadia, ar fi pătruns pe DN 67, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de bărbatul din Ilfov, conform gorjeanul.ro. 

Șase persoane, dintre care cei doi șoferi și alți patru pasageri din autoturismele implicate, au fost transportate la spital în vederea îngrijirilor medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatele etilotest

Autoritățile au verificat ambii șoferi și i-au testat cu aparatele etilotest, însă aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:55 - Dispute în coaliție privind pensiile militare. Ședința de Guvern a fost amânată
11:51 - Un judecător a anulat probele împotriva părinților lui Vlad Pascu. Pentru ce sunt cercetați
11:45 - Un gigant auto din Europa se pregătește de concedieri în masă. Care este motivul
11:24 - Robert Sighiartău îi acuză pe cei din PSD de „infantilism”: „Și-au dat seama că au avut un eșec electoral foarte mare pe legea pensiilor. Guvernează doar pentru voturi, nu pentru a rezolva problemele oamenilor” (VIDEO)
11:07 - Ce pedeapsă a primit sportivul ce a fost arestat la Jocurile Olimpice pentru că a cumpărat cocaină
11:05 - Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: Știu că avem nevoie de o schimbare adevărată. Nu promit miracole, dar promit că voi un președinte pentru toți românii (VIDEO)
11:03 - Tudose, despre desemnarea viitorului premier după alegeri: „E bine în democrație să mai împarți puterea” / Ironii la PNL: „Ei oricum cred c-o să câștige cu 80%. Nu se va întâmpla așa” (VIDEO)
11:00 - Mihai Fifor, despre incidentele cu dronele rusești: România are toate capacitățile pentru a se putea apăra. Legislația ar trebui modificată ca intervenția militarilor români să poată fi făcută și în afara poligonului (VIDEO)
10:44 - Un tren de marfă a deiarat într-o regiune rusă. Cauza incidentului
10:37 - România a fost menționată în dezbaterea Trump-Harris. Ce a spus Kamala Harris despre țara noastră