Ultimul weekend cu prețuri mici pe litoral. 100.000 de turiști vor ajunge la mare: „A venit toată lumea de peste tot”

Ultimul weekend cu prețuri mici pe litoral. 100.000 de turiști vor ajunge la mare: „A venit toată lumea de peste tot
Foto: Captură video

Românii se îndreaptă în număr mare către malul mării! În acest weekend, nu mai puțin de o sută de mii de turiști au făcut rezervări pentru camere pe litoral. Aceștia se bucură de un timp însorit și de un fenomen rar. Astăzi, temperaturile au fost remarcabil de apropiate: marea a înregistrat 25 de grade Celsius, în timp ce temperatura aerului a atins 26 de grade.

Evadare la plajă în acest weekend

Valurile mării i-au atras pe turiști încă de la primele ore ale dimineții. Plajele erau învăluite într-o mare de oameni, plini de dorința de a se prinde de razele soarelui pentru un bronz perfect. Cu toate acestea, evenimentele de seară sunt cele mai așteptatecu multe momente pline de distracție.

Plajă multă. Şi în apă, dar mai mult la soare. A început să se şi aglomereze, a venit toată lumea de peste tot. A început să fie distracţie. Şi seara este aglomerat”, spune o tânără.

Pe lângă tineri, și părinții au avut parte de un weekend minunat la mare. Aceștia și-au găsit timp pentru o mică evadare la plajă, scrie observatornews.

Am fugit de caniculă, de responsabilităţi, de soţ, de copil. Suntem doar fete”, spune o femeie.

100.000 de turiști vor ajunge pe litoral

În acest weekend, se estimează că peste 100.000 de persoane vor ajunge pe litoral. Rata de ocupare este foarte bună pentru acest weekend, aproximativ 80%. Asta şi datorită faptului că şi tarifele sunt foarte atractive. O cameră standard, un hotel de 3 stele, pleacă de undeva de la 275 de lei pe noapte”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel. Tot mai mult turiştii îşi îndreaptă atenţia şi spre cazările care oferă all inclusiv.

Cazarea în cameră a doi adulţi şi un copil de până în 10 ani, cu toate mesele incluse, cu şezlongurile oferite în acest tarif, cu băuturile pe plaja hotelului şi din timpul meselor, şi alcoolice, şi non-alcoolice, de la 549 de lei camera pe noapte”, a declarat Ionuț Puznava, manager hotel.

Începând de ieri, au demarat zborurile care conectează Timişoara, Cluj-Napoca şi Oradea cu litoralul. Aceasta reprezintă ultima oportunitate de a beneficia de tarife reduse în acest weekend. De la sâmbăta viitoare, costurile pentru cazare şi masă vor crește, iar începând cu data de 15 iulie se vor aplica cele mai înalte tarife din întreg sezonul estival.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`