Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor, tatăl și cei doi fii pe care a încercat să îi salveze din incendiu, înmormântați duminică

Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor, tatăl și cei doi fii pe care a încercat să îi salveze din incendiu, înmormântați duminică
Urmari ale incendiului de la "Ferma Dacilor, Tohani, jud. Prahova, 27 decembrie 2023. Inquam Photos / Bogdan Buda

Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor sunt conduse pe ultimul drum, la aproape o lună de la incendiul în care opt persoane au murit arse de vii. Înmormântarea a fost amânată de două ori până acum, pentru că autoritățile au avut nevoie de mai mult timp pentru a stabili identitatea celei de a 8-a victime.

Cei doi copii erau fotbaliști, jucau la două cluburi de fotbal

Este vorba despre Lucian Ene, apropiat al lui Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor și fii lui, un băiat de 16 ani și unul de 11 ani.
Cel de 11 ani era legitimat la clubul New Star, iar cel de 16 ani juca la CSA Steaua juniori.

Mai mulți colegi și coechipieri de-ai lor au venit îmbrăcați cu hainele pe care le poartă la meciuri, să-i conducă pe ultimul drum, anunță Antena3.

La înmormântare au participat foarte multe persoane, rude și prieteni care vor să fie alături de mama celor doi băieți care au decedat și de fratele geamăn care, acum își înmormântează cei doi frați și tatăl care a încercat să-și salveze cei doi băieți din flăcări.

Cei trei vor fi înmormântați împreună la Cimitirul Popești Leordeni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)