Uleiul esențial care contribuie la eliminarea gândacilor de baie în doar cinci ore. Cum poți scăpa de musafirii nepoftiți din casa ta

Uleiul esențial care contribuie la eliminarea gândacilor de baie în doar cinci ore. Cum poți scăpa de musafirii nepoftiți din casa ta
Sursă foto: Pixabay

Gândacii sunt una dintre cele mai serioase probleme pe care le are oricine stă la bloc sau la curte. Aceste insecte apar mai mult în perioada verii, iar unul dintre locurile lor preferate este baia, unde se hrănesc cu resturi de unghii și păr și trăiesc în canalizări.

Unul dintre cele mai bune remedii care contribuie la îndepărtarea gândacilor

Oamenii de știință au realizat mai multe studii prin care să găsească o soluție la eliminarea gândacilor. Aceștia au descoperit că remediul cel mai eficient pentru această problemă este uleiul de arbore de ceai, potrivit click.ro. 

Cum se prepară amestecul din arbore de ceai

Soluția care contribuie la eliminarea gândacilor este formată din două linguri de ulei esențial de arbore de ceai și puțină apă. Această soluție trebuie pusă într-un recipient care trebuie plasat în baie, lângă toaletă. Datorită mirosului puternic, gândacii vor dispărea în doar câteva ore.

Acest amestec poate fi folosit și sub formă de spray și se pulverizează în zonele afectate, în special crăpăturile și fisurile în care pot intra aceste insecte.

O altă modalitate de a utiliza uleiul de arbore de ceai este de a umezii cinci sau șase lavete de vată cu acest ulei, ulterior fiind puse în locurile cu fisuri, scurgeri sau pe unde își fac gândaci apariția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`