Turiștii vin pe litoral în septembrie. Cât costă o noapte de cazare la all inclusive

Turiștii vin pe litoral în septembrie. Cât costă o noapte de cazare la all inclusive
Sursa foto: Arhivă personală

Toamna aduce turiștii la mare. Nu se sperie de data din calendar, ci se bucură de vremea bună și prețurile mici. Pentru că septembrie a devenit a patra lună de vară tot mai mulți turiști își rezervă vacanțele în prima luna calendaristică de toamnă.

Cât costă o noapte la all inclusive

25 de grade sunt pe litoral, iar apa mării este caldă și liniștită. Managerii hotelurilor spun că sunt cu 40% mai mulți turiști la mare în acest început de toamnă decât anul trecut în aceeași perioadă, conform observatornews.

Și prețurile mici la cazare îi determină pe turiști să renunțe la concediul din vară. Prin programul „Litoralul pentru toți” au parte de o reducere chiar și cu 70% față de prețurile din vârf de sezon.

„Ne bucuram de un grad de ocupare de 80-90%, preturile bineinteles ca au mai scazut. Se pleaca de la o tarifare de 700 de lei pe noapte all inclusive 2 adulti”, spune Alexandra Bedregeanu, şefa recepţiei de la un hotel.

Distracția dinainte începerii școlii

Chiar dacă mai apar câțiva stropi de ploaie, turiștii se reorientează și merg la centre de spa, în săli cu jocuri de societate sau la delfinariul din Constanța.

Fiind ultimul weekend dinainte de începerea școlii, turiștii vor să profite din plin de el, drept pentru care doar în acest sfârșit de săptămână sunt așteptați în jur de 40.000 de oameni pe litoral.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`