Turiștii, surprinși de prețurile de la terasa lui Rică Răducanu / Cât costă o tochitură de pește cu mămăligă

Turiștii, surprinși de prețurile de la terasa lui Rică Răducanu / Cât costă o tochitură de pește cu mămăligă
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, are deschis un restaurant pe litoralul românesc. Prețurile pe care le are a atras mulți turiști, pentru că sunt destul de accesibile.

Chiar dacă preparatele din meniul restaurantului costă mai mult decât anul trecut, prețurile sunt destul de accesibile în comparație cu alte localuri de la malul mării.

Care sunt prețurile din meniul restaurantului lui Rică Răducanu

La restaurantul lui Rică Răducanu, prețul unei porții de ciorbă pornește de la 14 lei și poate ajunge la 19 lei. Pentru o porție de mici la grătar, turiștii trebuie să plătească 4,5 lei pe bucată. Cartofii prăjiți sunt 9 lei.

Platoul pescăresc costă 40 de lei, cu 3 lei mai mult decât anul trecut. O tochitură de pește cu mămăligă costă 33 de lei. Cei care vor să mănânce din pomana porcului cu mămăliguță trebuie să achite 31 de lei.

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători.

Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!

Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic”, a declarat Rică Răducanu, potrivit cancan.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`