Turiștii sunt așteptați pe litoral. Plajele sunt amenajate, apa mării este numai bună pentru baie

Turiștii sunt așteptați pe litoral. Plajele sunt amenajate, apa mării este numai bună pentru baie
Foto simbol: Pixabay

Mii de oameni au sosit deja pe litoral pentru a se bucura de primul weekend canicular din această vară. Plajele amenajate, prețurile decente și apa numai bună pentru baie au fost unele dintre motivele pentru care au asalatat stațiunile din Constanța.

Plajele cu tentă exotică

Apa mării are 21 de grade, deci se apropie de temperatura din plin sezon estival. Vremea se anunță a fi bună în acest weekend, iar prețurile au încurajat oamenii să se relaxeze pe plajele de la noi, conform știrileprotv.

Unele plaje au fost amenajate și par a fi exotice, având în vedere că pe una din Năvodari s-au montat palmieri din plastic. Sunt 50 de astfel de copaci care au venit tocmai din Asia și seamănă foarte bine cu cei reali.

Ce prețuri sunt la mare

Unii administratori de plajă îi așteaptă pe turiști cu reduceri și prețuri accesibile.

„Prețul unui șezlong este 20 lei, plus că la grupurile mai numeroase le facem și oferte. Dacă vine un grup de 5, le dăm un șezlong gratis și plătesc doar 4, dacă vin 7, plătesc doar 5 și primesc 2 gratuite”, a spus administratorul unei plaje.

O bere la pahar costă 8 lei și o sticlă de vin în frapieră costă 70 de lei.

Pe lângă bălăceală și stat la soare, doritorii pot participa chiar și la ședințe de yoga, iar pe fundal se vor auzi acorduri de violoncel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)