Turiști alertați pe o plajă din Marea Britanie din cauza unei vipere. Autoritățile avertizează că șerpii veninoși se ascund în nisip

Turiști alertați pe o plajă din Marea Britanie din cauza unei vipere. Autoritățile avertizează că șerpii veninoși se ascund în nisip

Pe o plajă din nord-vestul Țării Galilor câțiva turiști au observat în nisip o viperă, informează Știrile Pro Tv.

Până acum au fost înregistrate multe cazuri în care turiștii au întâlnit vipere pe plajele din nord-vestul Țării Galilor. Și în Peninsula Llŷn, tot în nordul Țării Galilor, au fost zăriți șerpi veninoși. Autoritățile recomandă ca vizitorii plajelor să fie foarte atenți în această perioadă.

O femeie a văzut vipera pe plajă

O femeie a observat o viperă pe plaja Porth Neigwl (Gura Iadului), în apropiere de Abersoch, în Peninsula Llŷn, relatează NorthWalesLive. Nepotul femeii a reuși să filmeze șarpele, care s-a dovedit că era o viperă.

Oamenii sunt avertizați că trebuie să fie atenți când se plimbă pe plajă, mai ales dacă sunt în prezența animalelor de companie, pentru că viperele obișnuiesc să se ascundă în nisip.

Câini mușcați de vipere

An de an, în nordul Țării Galilor există foarte multe cazuri în care câinii sunt mușcați de vipere.

După mușcătură, printre simptomele apărute se numără umflături ale picioarelor și la nivelul feței, salivă excesivă, vărsături, letargie și dificultăți de respirație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`