B1 TV prezintă ÎN EXCLUSIVITATE documentarul TRUMP VS. CHINA, miercuri, de la ora 22: Este justificată taxa pentru produsele chinezești? (VIDEO)

B1 TV prezintă ÎN EXCLUSIVITATE documentarul TRUMP VS. CHINA, miercuri, de la ora 22: Este justificată taxa pentru produsele chinezești? (VIDEO)

B1 TV te invită la un regal de documentare despre cele mai importante teme ale planetei.

Cine este cel mai puternic om al planeteiși cum poate influența războiul economic dintre China și SUA? Este justificată taxa pentru produsele chinezești?

TRUMP VS. CHINA, un documentar lansat în vară și difuzat, în exclusivitate, în România, pe B1 TV, miercuri, 25 decembrie, de la ora 22.00.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

TRUMP VERSUS CHINA – Documentarul prezintă una dintre cele mai importante teme la nivel global, războiul economic dintre Statele Unite ale Americii și China. În anul 2018, Donald Trump a hotărât impunerea unor taxe pentru bunurile importate din China, fiind vorba despre sume de zeci de miliarde de dolari.

Documentarul arată ce urmări a avut această decizie, atât în SUA, cât și în China, dar și care sunt părțile ascunse ale acestui război economic (cu implicații în domeniile precum cele tehnologic, militar, IT, ).

Filmul a avut premiera în Statele Unite în vara anului 2019 și este difuzat în exclusivitate în România de B1 TV.

Anchete, dezvăluiri, versiuni neoficiale ale evenimentelor, miercuri, 25 decembrie,pe B1 TV, de la ora 22.00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`