Treziți-vă! S-a terminat cu minciunile, cu măgăriile". Romeo Fantastick, mesaj pentru protestatari: Nu vă fie frică de guvernanții care ne-au vândut țara. Și Iohannis răspunde la rândul lui în fața celor care l-au pus la Cotroceni (VIDEO)

Treziți-vă! S-a terminat cu minciunile, cu măgăriile". Romeo Fantastick, mesaj pentru protestatari: Nu vă fie frică de guvernanții care ne-au vândut țara. Și Iohannis răspunde la rândul lui  în fața celor care l-au pus la Cotroceni (VIDEO)

 Romeo Fantastick Cobzaru, manelistul care a lansat mai multe melodii „dedicate” politicienilor în timpul protestelor din 2012, le-a transmis un mesaj românilor care în aceste zile cer schimbarea clasei politice în Piața Universității.

Manelistul le recomandă protestatarilor să-și aleagă un lider să să strige pe o singură voce. Totodată, acesta le recomandă tinerilor să nu aibă încredere în verticalitatea pe care Iohannis vrea să o arate, afirmând că și președintele dă „socoteală în fața celor care l-au pus pe scaunul de la Cotroceni”.

„Ce dracu? Treziți-vă odată! S-a terminat cu minciunile, cu măgăriile. Păi noi mai punem bou’ în 2015 la prostiile lor?”, spune Romeo Fantastick.

„Nu vreau să mă bag eu în seamă sau să zică cineva că sunt “miezul”. În 2012, mă refer la clasa politică, când făceam tot felul de melodii despre Băsescu, Boc și alții pe care îi știți și voi, la un moment dat râdeați de mine și mă tratați cu ipocrizi, în sensul “ce prost e Romeo”, “ce analfabet”..etc, etc.Ideea e următoarea: Nu vreau să apar eu în față, că am făcut eu melodii sociale primul, deși eu le-am făcut, dar dacă tot ați ieșit în stradă și faceți niște demonstrații de genul, puneți-vă niște lideri să meargă la Guvern cu niște cereri, cu care și eu sunt de acord. Să nu plecați de acolo până nu se rezolvă situația. Adevărat, suntem tineri și trebuie să facem ceva din țara asta, să mai salvăm ce mai este din ea, pentru că mâine, poimâine rămânem, vorba tovarășului Ceaușescu, sclavi și nu este frumos.

După cum știți, eu sunt plecat afară din țară de vreo 3-4 ani și ce văd pe aici e bine. Dacă aș fi stat în țară nu era bine. Îmi pare rău că nu pot fi alături de voi la manifestări, sincere condoleanțe familiilor care au victime la Colectiv.

Dacă tot ieșiți în stradă, eu zic să aveți un lider pus de voi și să să nu plecați de la Guvern până nu se îndeplinesc toate cererile.  Cereți demisii, cereți schimbare de guven, cereți tot. Dați-i dracu de guvernanți, perverși, care ne-au vândut țara. Nu vă mai fie frică. Prin voturile noastre, ei sunt puși ca bulangii acolo și nu fac nimic.

Poate sunt oameni care fac sau vor să facă bine, dar nu sunt lăsați de caracatița coruptă a politicii.

Nu vă lăsați, nu plecați de acolo până nu schimbați tot.

Iohannis este, după părerea mea, tot un om care este băgat, controversat politic, un om care la rândul lui răspunde în fața celor care l-au pus acolo în scaun. Ce dracu? Treziți-vă odată. S-a terminat cu minciunile, cu măgăriile. Păi noi mai punem bou’ în 2015 la prostiile lor? Sau că noi demitem, că facem, că dregem…Nu, frate, nu plecați. Faceți în așa fel încât să fie bine”, transmite manelistul într-un clip video postat pe Facebook.
 

Romeo Fantastick Cobzaru, mesaj pentru manifestanții din Piața Universității
 

Mesaj pt Demonstranții referitor la clasa politica !! ( nu mai punem botu . In 2015 la vrajala voastră pt copii nici eii nu mai cred ce Spune-ți voi dar minte noi !! ) ascultați si poate prin exprimarea păreri mele va ajut cu cv ! Sal !

Posted by Romeo Fantastick Cobzaru on 4 Noiembrie 2015

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)