Trenurile Intercity ale CFR sunt dotate cu Wi-Fi 4G

Trenurile Intercity ale CFR sunt dotate cu Wi-Fi 4G
Foto: Facebook @ CFR Călători

După opt ani de pauză, CFR Călători a pus în funcțiune trenurile Intercity în România. Compania de transport vine cu o nouă dotare ale acestora, trenurile vor avea Wi-Fi la viteză 4G gratuit pentru pasageri.

Pentru a folosi internetul oferit de CFR în trenurile Intercity, pasagerii trebuie să selecteze din lista de rețele „Wi-Fi CFR”, urmând să introducă parola de acces afișată la bordul trenului.

Trenurile Intercity au Internet 4G

Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă pe care pasagerii o utilizează, aceștia vor beneficia de Internet gratuit în 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. CFR a anunțat că Internetul este nelimitat pe toată durata călătoriei, conform g4media.ro.

Pentru securitatea device-urilor pasagerilor, CFR a introdus și opțiunea de blocare a traficului de timp malware: „Pentru ca toţi pasagerii CFR Călători să fie în siguranţă online, soluţia Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă şi opţiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, şi a aplicaţiilor care generează un trafic intens de date şi pot afecta experienţa altor călători. În acelaşi timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opţiuni utile şi pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu şi pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi”, se arată într-un comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%