Trenul care a făcut aproape o zi de la Oradea la București. Întârierzi record pe șine

Trenul care a făcut aproape o zi de la Oradea la București. Întârierzi record pe șine
Sursa foto: Facebook

Două trenuri de călători au bătut recordul la cele mai mari întârzieri înregistrate pe șinele din România. Au ajuns cu sute de minute mai târziu după ce o linie de contact s-a stricat.

Ce întârziere a avut trenul de la Oradea în București

Unul a făcut peste 20 de ore de la Oradea la București. Acesta a plecat luni din Oradea și trebuia să ajungă marți, la 5 dimineața, în Gara de Nord, dar a ajuns în jurul orei 14, conform știrileprotv.

Defecțiunea unei linii de contact a produs întârzieri majore pe calea ferată. Aceasta s-a rupt între stațiile Merișor și Crivadia, după ce un tren de marfă s-a stricat. Până când s-a reparat, călătorii au așteptat peste 7 ore în vagoane. Trenul a ajuns cu 510 minute întârziere în București și va pleca spre Constanța cu o întârziere și mai mare.

„Cu trenul groazei am venit acum. 7 ore de staționare în miez de noapte. Nu am avut apă, mâncare la noi. Ne-a fost teamă. Ce e mai important, nu infrastructura, că știm că e defectuoasă. Dar însoțitorul de tren pe care l-am avut nu ne-a anunțat absolut nimic. Ea a dormit liniștită, am întrebat toți ce se întâmplă. Ne-a spus că dânsa nu știe. Nu știți o jumătate de oră, o oră, dar trenul a stat 7 ore. Tremur toată și nu-mi vine să cred că am ajuns”, a spus un călător.

Abia după 15 ore de la plecare, în Craiova, pasagerii au primit apă și mâncare ambalată.

Circulație feroviară oprită din cauza unui incendiu de vegetație

Aceeași problemă a fost și la trenul București Nord- Teiuș- Cluj-Napoca. Din cauza unui incendiu de vegetație, circulația feroviară a fost oprită între stațiile Brazi-Crivina, iar două trenuri au așteptat mai bine de o oră.

Din această cauză, mai multe trenuri au ajuns cu întârziere în gara de Nord din București. Din păcate, CFR nu oferă despăgubiri călătorilor pentru întârzierile înregistrate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii