Horă pe peronul gării din Constanța. Cum au transformat tinerii nesfârșitele întârzieri ale trenurilor într-o adevărată petrecere (VIDEO)

Horă pe peronul gării din Constanța. Cum au transformat tinerii nesfârșitele întârzieri ale trenurilor într-o adevărată petrecere (VIDEO)
Finlanda va relua serviciile de transport de marfă între Helsinki și Sankt Petersburg. Circulația pasagerilor rămâne în continuare suspendată. Foto simbol: Pixabay

Așteptarea unui tren s-a transformat într-o adevărată petrecere pe peronul gării din Constanța, unde zeci de persoane au încins o horă de zile mari. Tinerii își încheiaseră vacanța la mare și se pregăteau să plece spre casă, când au fost anunțați că locomotiva s-a defectat și trebuie să mai aștepte, potrivit Replica.

Horă pe peronul gării din Constanța, unde un tren a întârziat din cauza unei defecțiuni

Deși vestea că trebuie să mai aștepte din cauza unei defecțiuni i-a enervat, tinerii nu s-au lăsat descumpăniți și au scos o boxă, dând muzica la maxim. Imaginile de pe rețelele sociale au devenit imediate virale.

Problemele trenurilor nu mai sunt o noutate în România. De altfel, recent, directorul CFR a devenit protagonistul unui scandal public pentru o reacție complet nepotrivită cu privire la cazul unui tren plin de copii, care se deplasa pe ruta Mangalia-Arad și care a înregistrat o întârziere de peste opt ore.

Ovidiu Vizante a fost criticat în termeni duri pentru reacția sa publică, însă chiar și așa ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că nu va fi demis: „Și-a prezentat scuze, subiectul este încheiat pentru mine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`