Trendul coșurilor cadou corporate de Crăciun, tot mai puternic și în mediul de afaceri din România

Trendul coșurilor cadou corporate de Crăciun, tot mai puternic și în mediul de afaceri din România

În multe țări dezvoltate, există o lungă tradiție a oferirii de coșuri cadou gourmet de Crăciun și de orice alte sărbători importante din an. Astfel de coșuri cadou cu produse alimentare festive, premium, inclusiv băuturi alcoolice fine, cu un aranjament deosebit, sunt oferite atât între persoane fizice (de exemplu de cei care merg în vizită la rude sau prieteni), dar și de către companii, angajaților și colaboratorilor.

În mediul de afaceri, vorbim despre cosuri cadou corporate, un obicei elegant prezent în cele mai multe țări europene, în Statele Unite ale Americii și în alte țări de pe glob. Trendul oferirii de coșuri cadou corporate de Crăciun devine tot mai vizibil și în România, an de an tot mai multe companii alegând să ofere astfel de pachete cadou salariaților, dar și furnizorilor și clienților de top.

Demn de remarcat este că marile corporații internaționale au importat acest obicei în țara noastră, dar mai nou acesta s-a generalizat.

Beneficii pentru firmele care oferă angajaților coșuri cadou de Crăciun

Acum, corporații și IMM-uri românești sau străine acordă mare atenție de Crăciun și de Paște oferirii de coșuri cadou pentru persoanele importante pentru respectivele organizații. Angajații și colaboratorii care primesc cosuri cadou craciun se bucură de gestul elegant și în mod mai mult sau mai puțin conștient își sporesc atașamentul față de respectivul brand care le-a oferit cadourile gourmet.

Resursele umane sunt extrem de importante în orice firmă, oricât de mult ar avansa tehnologia. Oamenii pot fi fidelizați printr-un cumul de beneficii, de la salariu la mediul de lucru și extra beneficii. Oferire de coșuri cadou de Crăciun nu implică un buget foarte mare, dar decizia de a oferi aceste daruri este extrem de relevantă pentru business. Oamenii sunt mai motivați, se simt apreciați, sunt mai atași de echipă.

Coșurile cadou gourmet au un farmec aparte, căci nu sunt cadouri materiale oarecare. Conținând produse premium din categoria alimentelor și băuturilor, oferă experiențe deosebite, îndelungate, în momentele de consum. Mai mult decât atât, produsele conținute de coșurile cadou sunt de obicei împărțite de beneficiar cu cei dragi din familie sau din grupul de prieteni.

Multe firme din România oferă coșuri cadou de Crăciun comandate online

Oferirea de astfel de coșuri cadou reprezintă astfel un trend tot mai puternic în mediul de afaceri din România, iar cele mai multe comenzi sunt plasate online, pe website-urile unor retaileri specializați precum gourmetGIFT.ro, liderul industriei de specialitate. Magazinul online este dedicat atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Cei mai mulți clienți sunt companii, pentru care se oferă soluții dedicate, flexibile, cu încadrare în orice buget.

Comenzile de coșuri cadou corporate din catalogul de coșuri cadou de Crăciun gourmetGIFT 2021 pot fi livrate inclusiv la adrese multiple, soluție aleasă în special de firmele cu mai multe unități teritoriale sau care preferă trimiterea cadourilor direct la adresele de acasă ale angajaților (sau la adresele de la serviciu, în cazul partenerilor de afaceri).

Coșuri cadou de Crăciun pentru părinți, bunici, nași, fini, prieteni, colegi de serviciu

Online se pot cumpăra însă coșuri de Crăciun inclusiv pentru a fi oferite familiei, prietenilor, colegilor de serviciu. Mergi în vizită la nași, părinți, bunici, fini, prieteni? Să ai cu tine un coș cadou de Crăciun premium este o idee foarte bună, plină de eleganță. Toate coșurile cadou gourmet conțin doar produse premium și de lux, exclusiviste, în ambalaje deosebite, care impresionează mai întâi prin estetică, apoi prin combinația de gusturi și arome.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`