Trei polițiști au devenit eroi, după ce au salvat din flăcări o familie din Predeal. În locuință se afla și copil de aproape un an (VIDEO)

Trei polițiști au devenit eroi, după ce au salvat din flăcări o familie din Predeal. În locuință se afla și copil de aproape un an (VIDEO)
Foto: Captura video YT

Trei tineri polițiști au devenit eroii unei familii din Predeal, după ce casa în care locuia aceștia, alături de un bebeluș și doi câini, a fost cuprinsă de flăcări. Fără să stea pe gânduri, agenții au intervenit imediat pentru a salva viețile și a stinge incendiul.

Familie salvată din flăcări în Predeal

Trei agenți de poliție au intervenit prompt la un apel la 112 pentru a salva persoane surprinse într-un incendiu. Au reușit să salveze două persoane adulte, o bunică cu un copil de aproximativ un an și doi căței dintr-o casă în flăcări, scrie Click.ro.

„Casa ne-a luat foc! Suntem din Predeal, veniți repede!”, acesta a fost apelul spre care polițiștii au pornit într-o acțiune contracronometru. Ei au acționat rapid și au intrat în casa cuprinsă de flăcări, pentru a salva o familie, cu un bebeluș de 10 luni, recuperând și doi patrupezi ai familiei.

„Intervenția a fost finalizată cu succes, alături de colegii de la pompieri! Devotamentul și angajamentul polițiștilor față de siguranța cetățenilor se văd la fiecare astfel de intervenție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`