Trei persoane din Râmnicu Vâlcea, călcate cu mașina pe trecerea de pietoni de un șofer băut (IMAGINI ȘOCANTE)

Trei persoane din Râmnicu Vâlcea, călcate cu mașina pe trecerea de pietoni de un șofer băut (IMAGINI ȘOCANTE)

Trei persoane au fost rănite după ce un șofer băut nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, intrând în plin într-o mulțime de oameni, pe o stradă din Râmnicu vâlcea.

Incidentul s-a petrecut marți la ora 13:45 și a fost surprins de camerele de supraveghere din centrul orașului. Imaginile au fost publicate de realitateavalceana.ro. În video se observă cum șoferul nu acordă prioritate pietonilor care traversează pe culoarea verde a semaforului, accidentând trei dintre ei. După producerea accidentului, șoferul nu a oprit, el fiind ulterior identificat şi imobilizat de polițiști într-o parcare din apropiere.

Potrivit sursei citate, șoferul se numește T. Teodor și are 46 ani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru i s-au recoltat 2 probe biologice de sânge, rezultatele fiind 1,95, respectiv 1,75 g/l alcool pur în sânge.

Persoanele rănite de acesta sunt: Elena P., de 64 de ani, din com. Runcu, diagnostic TCC acut minor nivel 0, traumatism toracic lombar stâng, fracturi costale 5-6, Cristina A., de 20 ani, din com. Păuşeşti – Măglaşi, TCC acut minor nivel 0, traumatism braţ stâng şi A. I., de 16 ani, din com. Ioneşti, diagnostic: contuzie cot stâng.

Șoferul a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Râmnicu Vâlcea: Trei persoane, călcate de o mașină pe trecerea de pietoni

Urmăriți B1TV.ro și pe
`