Află ce IQ ai: mută un singur băț și construiește un pătrat!

Află ce IQ ai: mută un singur băț și construiește un pătrat!
Foto: Captură de ecran

Există un test care îți poate arăta care este nivelul tău de inteligență. Tot ce trebuie să faci pentru asta e să construiești un pătrat, deplasând un singur băț. Pare simplu, dar nu toți își dau seama care este mișcarea potrivită.

Puterea subconștientului influențează orice activitate. Pentru a o echilibra, vin în ajutor testele IQ. Prin ele ne putem îmbunătăți personalitatea. Fiecare om se naște cu un potențial de inteligență moștenit, dar noi îl putem dezvolta.

Astăzi găsim în mediul online o mulțime de teste ce arată nivelul de IQ. Aproape nimeni nu rezistă tentației să se pună la încercare. Marea majoritate a oamenilor au încercat cel puțin o dată în viață să afle care este coeficientul lor de inteligență.

Ce ai de făcut ca să afli nivelul de IQ

Problema dă mari bătăi de cap celor ce încearcă să găsească răspunsul. Cum poți să construiești un pătrat, mutând doar un băț. Într-o singură propoziție cam despre asta e vorba. Altfel explicat, testul presupune astfel: cum să construieşti un pătrat, prin mutarea unui singur băţ de chibrit.

Dacă reușești să afli răspunsul, înseamnă că inteligența este peste medie. Dacă nu – mai este mult de lucru. Cu ajutorul concentrației totul este posibil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`