Trasee modificate pentru autobuzele 100, 203 și 205, în contextul restricțiilor de trafic din weekend

Trasee modificate pentru autobuzele 100, 203 și 205, în contextul restricțiilor de trafic din weekend
Foto: Facebook @ Societatea de Transport București

Autobuzele 100, 203 și 205 vor circula pe trasee modificate începând din 10 mai, ora 22, și până pe 13 mai, ora 6, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov.

TPBI a precizat că decizia a fost luată ca urmare a faptului că traficul rutier este restricționat pe șoseaua Kiseleff, între str. Arhitect Ion Mincu și Piața Victoriei, pentru desfășurarea „Food Truck Festival – on Kiseleff”.

Trasee modificate pentru autobuzele 100, 203 și 205

În intervalul menționat, liniile de autobuz 100, 203 și 205 vor funcționa astfel:

  • Linia 100 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Aeroportul Henri Coandă Sosiri” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Piața Unirii 2” pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bǎlcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piața Unirii. Sensul opus nu va fi modificat. Pe același traseu va funcționa linia 100 și în nopțile de 10/11.05.2024, 11/12.05.2024 și 12/13.05.2024.
  • Linia 203 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Cartier Greenfield” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Victoriei pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei. Sensul opus nu va fi modificat.
  • Linia 205 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Străulești” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Piața Uniri 2” pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Str. Halelor, terminal „Piața Unirii 2”. Sensul opus nu va fi modificat.

Sunt restricții de trafic în București și duminică

Duminică, când va avea loc evenimentul sportiv „Cros și Semimaraton Internațional”, de la începutul programului și până la ridicarea restricțiilor de circulație, cele trei linii de autobuz vor funcționa în felul următor:

  • Linia 100 va funcţiona pe traseul de bază între „Aeroportul Henri Coandă” şi Piața Arcul de Triumf, apoi pe Bd. Mareşal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. G-ral Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, prin Pasajul Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. Mărăşeşti, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Str. Bibescu Vodă, cu întoarcere pe Splaiul Unirii, Bd. Mărăşeşti, Bd. Dimitrie Cantemir, prin Pasajul Unirii, Bd. I.C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, apoi traseul actual.
  • Linia 203 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cartier Greenfield” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Mărăşti, Bd. Expoziţiei, până la terminalul „Piaţa Presei‟ (comun cu liniile 261, 304, 441, 446, 448, 477).
  • Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Străuleşti” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Mărăşti, Bd. Expoziţiei, pȃnă la terminalul „Piaţa Presei” (comun cu linia 105).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)