Traian Băsescu, la „Actualitatea românească”, cu Sorina Matei – Emisiunea completă (VIDEO)

Traian Băsescu, la „Actualitatea românească”, cu Sorina Matei - Emisiunea completă (VIDEO)
Foto: B1 TV

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat, duminică seară, la emisiunea „Actualitatea românească”, realizată de Sorina Matei şi difuzată de B1 TV

Şeful statului a vorbit, în timpul emisiunii, despre problemele constituţionale pe care le poate ridica noul Guvern USD – UDMR, pentru care susţine că premierul Victor Ponta ar trebui să îşi depună mandatul. (Detalii AICI) 

Totodată, preşedintele a susţinut că UDMR va intra acum în graţiile lui Dan Voiculescu, despre care liderii Uniunii Maghiare declarau de curând că este „cancerul politicii româneşti”. (Detalii AICI)

Referitor la ruperea USL, Traian Băsescu a declarat că cea mai tare componentă în această decizie a fost prostia şi că nu credea că se va ajunge aici. (Detalii AICI)

Traian Băsescu a vorbit şi despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Preşedinţie, susţinând că, în calitatea sa de lider al PSD, acesta ar trebui să îşi asume cea mai grea candidatură. (Detalii AICI

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit şi despre situaţia din Ucraina, despre care a susţinut că se poate repeta în România, deosebirea fiind însă că aici justiţia funcţionează. (Detalii AICI)

Urmăreşte mai jos înregistrarea integrală a emisiunii „Actualitatea românească” din 2 martie 2014:

Traian Basescu, la Actualitatea românească (B1 TV), 2 martie 2014 – Emisiune completa

Urmăriți B1TV.ro și pe
`