Traian Băsescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul președinte dă declarații în dosarul caselor retrocedate în perioada în care era primar al Capitalei (VIDEO)

Traian Băsescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul președinte dă declarații în dosarul caselor retrocedate în perioada în care era primar al Capitalei (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat luni dimineață la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar ce privește retracedarea unor imobile din perioada în care Băsescu era primar general al Capitalei.

”Nu există vreun act semnat de mine care să fie ilegal”, a declarat senatorul PMP la sosirea la Parchet.

Întrebat de ce se fac cercetări în acest caz, cine are dubii în legătură cu actele pe care le-a semnat în calitate de primar, Băsescu a răspuns scurt: ”Nu știu”.

Procurorii cerctează modul în care au fost retocedare 66 de case într-o singură zi aceleiași persoane. Totul s-a întâmplat în anul 2003, când Traian Băsescu, primar al Capitalei în acel moment, a retrocedat imobilele unei singure persoane, un cetăţean româno-american care a pretins că este moştenitorul proprietarului.

În acea perioadă au fost făcute mai multe plângeri la Parchet, însă la scurt timp, Traian Băsescu a dvenit președinte al României și a beneficiat de imunitate.

Traian Băsescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul președinte dă declarații în dosarul caselor retrocedate în perioada în care era primar al Capitalei

#DIRECT_ONE_ubo9wo#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`