Tragedie în sportul românesc: A MURIT fulgerător! Ţara e în lacrimi

Tragedie în sportul românesc: A MURIT fulgerător! Ţara e în lacrimi

Cătălin Becheanu, un tânăr rugbist,a murit miercuri dimineaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti.

Cătălin Becheanuse plimba cu bicicleta în momentul în care a fost acroşat de un autocamion. Tânărul sportiv, care tocmai absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei.

”Am încercat sa digeram evenimentul nefericit in FAMILIE și sa respectam durerea rudelor. Beche a fost mult prea iubit și nefericita veste s-a răspândit repede. Un exemplu in societate, caracter deosebit și pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogățește cerul cu sufletul lui neîntinat.

Nu ii dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veșnica alături de cei ca el, DREPȚI. In memoria și inima noastră vei rămâne mereu trupul firav , cu o inima imensa. Drum bun, Cătălin Becheanu!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook RC Grivița.

Prietenii lui Cătălin Becheanu au transmis sute de mesaje după tragicul accident.

”Cu toate că abia îmi stăpânesc lacrimile, mă uit la poza asta și îmi amintesc cum eseul tău a făcut o tribună întreagă să țipe de bucurie.Drum bun spre lumină, copile!”, a scris George Baltă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`