ROMÂNIA, ÎN DOLIU! ȘOC! A MURIT chiar în Săptămâna Patimilor! Din păcate, VESTEA MORȚII a fost CONFIRMATĂ!

ROMÂNIA, ÎN DOLIU! ȘOC! A MURIT chiar în Săptămâna Patimilor! Din păcate, VESTEA MORȚII a fost CONFIRMATĂ!
Foto: Pixabay

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 45 de ani din Botoșani. Acesta a vrut să își ajute vecinul la tăierea unui copac, s-a urcat în el, însă a căzut la aproape cinci metri de sol și a murit pe loc, după ce s-a lovit puternic la cap.

REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)

Incidentul cumplit a avut loc într-o gospodărie din Buimăceni, Botoşani. Bărbatul a venit să dea o mâna de ajutor şi s-a urcat în copac, aproape de vârf, la aproape cinci metri de sol. Însă, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, potrivit monitorulbt.ro.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

Din păcate, echipajul nostru sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic. Pacientul prezenta un traumatism cranian deschis, cu leziuni incompatibile cu viaţa. A fost informată şi Poliţia, cauza morţii urmând a fi stabilită de colegii legişti”, a transmis SJA-ISU.

REPEDE CLICK AICI: PRIMELE IMAGINI CU BORCEA ȘI IUBITELE SALE ÎN MOMENTELE INTIME! A EXPLODAT TOT NETUL! (IMAGINI NECENZURATE)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră