Tragedie în localitatea Coșteiu din Timiș. Un bătrân a ars de viu în propria locuință

Tragedie în localitatea Coșteiu din Timiș. Un bătrân a ars de viu în propria locuință
Foto ilustrativ: Shutterstock

Un incendiu devastator a izbucnit la o locuință din localitatea Coșteiu. Un bătrân de 85 de ani și-a pierdut viața în urma tragediei.

Incendiul se manifestase pe o suprafață de 150 metri pătrați

„Pompierii lugojeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă în localitatea Coşteiu. La faţa locului, echipajele ISU Timiş au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, cuprinzând acoperişul, podul casei şi trei încăperi. Un bărbat de 85 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul de pe ambulanţă”, arată o informare de presă a ISU Timiş, conform observatornews.ro. 

La locul faptei s-au deplasat mai multe autospeciale

La locul incendiului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ cu medic, precum şi pompierii voluntari din comună.

Din nefericire, bătrânul de 85 de ani nu a mai putut fi salvat. Cauza incendiului nu este cunoscută până în acest moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor
13:04 - Condusă de Ursula von der Leyen, Comisia Europeană luptă împotriva deciziei instanței privind transparența în cazul vaccinurilor Covid
12:52 - Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)
12:44 - Brazilia a ridicat interdicția impusă platformei X, după ce Elon Musk a plătit o amendă de 5 milioane de dolari
12:38 - Premierul confirmă că demisionează dacă iese PNL de la guvernare. Marcel Ciolacu, despre acuzațiile liberalilor: Sunt niște lozinci care au funcționat prin anii `92, `96. Putem chema observatori internaționali la alegeri (VIDEO)
12:37 - Care este cel mai înalt vârf muntos din lume? Pe primul loc nu ar fi vârful Everest
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie