Tragedie în Iași! A murit după ce și-a băgat hainele în mașina de spălat. Ce au descoperit polițiștii chiar în curtea bărbatului

Tragedie în Iași! A murit după ce și-a băgat hainele în mașina de spălat. Ce au descoperit polițiștii chiar în curtea bărbatului
Foto: Pixabey

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Iași a murit după ce și-a pus hainele în mașina de spălat.

Bărbatul a murit în brațele copilului său

Autoritățile au transmis că bărbatul a murit electrocutat. Acesta a fost găsit de către fiul său, care a încercat din răsputeri să își salveze părintele. A încercat să îl salveze folosind manevrele de resuscitare, însă, totul a fost în zadar. Bărbatul a decedat chiar în brațele copilului său, informează Cancan.

Poliția care a ajuns la fața locului a descoperit că bărbatul avea mașina de spălat amplasată în curte, nu în casă, așa cum ar fi normal. Astfel, victima s-a stins în locul respectiv, imediat cum a băgat hainele la spălat.

Un caz similar a avut loc și în Bistrița-Năsăud

Tot în același mod s-a electrocutat și un alt bărbat în județul Bistrița-Năsăud, însă, de această dată, finalul a fost unul fericit. Victima de 62 de ani a supraviețuit.

Echipajele medicale sosite la fața locului l-au găsit pe acel bărbat în stop cardio-respirator și au început imediat să îl resusciteze. Din fericire, victima a răspuns manevrelor, apoi a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la o clinică din municipiul Târgu Mureș pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`