TRAGEDIE! A fost la spital, iar vestea a căzut ca un trasnet. Nu a suportat suferința și a luat o decizie RADICALĂ…

TRAGEDIE! A fost la spital, iar vestea a căzut ca un trasnet. Nu a suportat suferința și a luat o decizie RADICALĂ...

Tragedie la Spitalul Municipal din Caransebeș. Un pacient în vârstă de 60 de nai s-a aruncat în gol, în noaptea de duminică spre luni.

Bărbatul de 60 de ani era internat la un salon de la etajul trei. Trupul acestuia a fost găsit pe trotuarul de lângă spital.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN A RECUNOSCUT TOT DESPRE RELAȚIA BOMBĂ! FUEGO E ULUIT! I-A LUAT MÂNA ȘI… (GALERIE FOTO)

“Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2,50, de către un medic din cadrul Spitalului judeţean Caransebeş, despre faptul că un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii, constatându-se decesul acestuia. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeş, ar fi părăsit salonul în care era internat şi s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră şi decedând”, afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Alina Boeru, potrivit agerpres.

S-A TERMINAT! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: ”NE APROPIEM CU PAȘI REPEZI…”

Cadavrul a fost depus la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`