Trafic feroviar îngreunat în Gara de Nord, după ce o locomotivă a rupt pantograful, în zona Podului Grant / Trenurile au întârzieri și de peste o oră

Trafic feroviar îngreunat în Gara de Nord, după ce o locomotivă a rupt pantograful, în zona Podului Grant / Trenurile au întârzieri și de peste o oră
Sursa foto: Arhivă Personală

Aglomerație, trafic dat peste cap și întârzieri de peste o oră, cu asta se confruntă cetățenii în Gara de Nord, după ce o locomotivă a unui tren CFR Călători a rupt pantograful linia de contact.

Multe dintre trenurile care trebuiau să ajungă sau să plece din București înregistrează întârzieri de peste o oră.

Întârzieri, aglomerație și trafic dat peste cap în Gara de Nord

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar în Gara de Nord este închis, la această oră, pe liniile de la 9 la 14, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de o locomotivă a CFR CĂLĂTORI, care la ieșirea din Depou, pentru remorcarea trenului IR 1996, a rupt pantograful, în zona Podului Grant. Se circulă în acest moment doar pe liniile 1 – 8, iar în așteptare pentru reînscriere în circulație sunt trenurile IC 551, garat pe linia 14 și IR 1996, la linia 13. Se va interveni cu drezina pantograf, sosită din Chitila, pentru remediere deranjament la linia de contact și asigurarea pantografului locomotivei”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Circulația trenurilor era posibilă doar pe liniile de la 1 la 8, cele de la 9 la 14 nefiind alimentate cu tensiune, potrivit digi24.ro.

Incidentul a avut loc, după ce locomotiva ieșea din depou și trebuia să cupleze vagoanele. Atunci, pantograful a rupt linia de contact în zona Podului Grant.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`