Trafic blocat de un șofer, furios că a fost claxonat. A ieșit cu ranga din mașină (VIDEO)

Trafic blocat de un șofer, furios că a fost claxonat. A ieșit cu ranga din mașină (VIDEO)

Un sucevean a blocat o stradă din Suceava şi a început să ameninţe alţi şoferi cu o rangă. Bărbatul a fost filmat și ulterior amendat iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

Un sucevean a blocat o stradă din Suceava

Totul a început după ce a fost claxonat de ceilalţi participanţi la trafic atunci când a blocat drumul, oprind pe trecerea pentru pietoni pentru a debarca un pasager.

Ulterior, a mers câteva zeci de metri și a blocat brusc două benzi de circulație.  Nervos, suceveanu a ieșit din maşină având în mână o rangă.

Poliţia a făcut verificări după ce filmul a fost postat online.

”S-a stabilit că un bărbat de 43 ani din comuna Ipotesti a condus autoturismul pe strada Ana Ipatescu din municipiul Suceava, a oprit in zona unei treceri de pietoni pentru a facilita coborârea din autoturism a unei persoane, moment în care a stârnit indignarea unui alt şofer din cauza faptului că a îngreunat traficul auto.

Ulterior, şoferul de 43 ani a poziţionat maşina obstrucţionând ambele benzi ale sensului de mers şi a avut un schimb de replici cu celălalt şofer. Bărbatul de 43 de ani a fost sancţionat contravenţional conform legislaţiei rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară şi conducere agresivă şi, de asemenea, a fost sancţionat contravenţional şi conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal”, au transmis, luni, oficialii Poliţiei Judeţene Suceava.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`