Tot mai mulți români sărbătoresc Revelionul pe plajele din Zanzibar. Cât costă o săptămână de răsfăț

Tot mai mulți români sărbătoresc Revelionul pe plajele din Zanzibar. Cât costă o săptămână de răsfăț
Foto: Pixabay.

Turiștii români au fost atrași de plajele însorite din Zanzibar încă din 2020, iar în prezent, arhipelagul este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece o iarnă caldă la plajă, pe malul oceanului.

Tot mai mulți români sărbătoresc Revelionul pe plajele din Zanzibar

În ultimii doi ani, mulți români au ales să petreacă Revelionul pe plajele din Zanzibar. În acest an, cererile au fost îndreptate mai degrabă spre hotelurile de lux, cum ar fi Marijani Beach Resort And Spa sau Double Tree By Hilton (Nungwi).

Un pachet turistic pentru Revelion la un hotel de cinci stele, cum este Marijani Beach Resort And Spa, costă între 2.775 și 2.839 de euro de persoană pentru șapte nopți de cazare, în regim all inclusive, incluzând bilete avion dus/intors, taxe de aeroport, transferuri și asistență turistică.

Ofertele pentru pacheturi turistice de Revelion la resorturi de patru stele din Zanzibar variază în funcție de confortul oferit. Un exemplu este White Paradise Zanzibar (Pongwe), unde un pachet turistic similar celor menționate anterior costă cu aproximativ 100 de euro mai mult.

Camerele cele mai căutate sunt cele cu grădină proprie, cu ieșire la piscină sau la ocean. Dacă încă nu ați decis unde să petreceți Revelionul, agențiile de turism încă au oferte disponibile.

Motivul pentru care românii se mută în Zanzibar

În ultimii doi ani, mulți turiști români au ales să petreacă perioade mai lungi de timp în Zanzibar, în special iarna, căutând oferte mai accesibile. Unii dintre aceștia chiar au decis să-și mute reședința în Zanzibar, după ce au petrecut acolo mai mult de trei luni pe an.

Comunitatea de români stabiliți în Zanzibar s-a mărit în ultimii ani și ar putea continua să crească, deoarece mulți dintre aceștia pot lucra de acasă și au calculat că le poate fi mai convenabil să-și petreacă lunile de iarnă pe plajele din Zanzibar decât în țară, în special după scumpirea energiei. Din ianuarie 2021, românii au devenit „clienți de casă” în Zanzibar, iar tendința pare să se păstreze și în viitor

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie