REVELION 2020. Tort cu crema de zahar ars pentru Revelion

REVELION 2020. Tort cu crema de zahar ars pentru Revelion

Un deliciu de desert: Tort cu crema de zahar ars! Incearca-l si tu!

ÎNCĂ O STEA NE-A PĂRĂSIT! MARELE ACTOR A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP… ADIO, MAESTRE! ”CU INIMA ÎNDURERATĂ CONFIRMĂM…”

Ingrediente

Pentru crema este nevoie de: 4 oua, 6 linguri zahar, 500 ml lapte, 1 plic zahar vanilinat, cana zahar.

Pentru blat: 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 lingura ulei, 1 praf de copt.

Pentru ornat: 1 plic frisca.

DIVORȚ BOMBĂ LA CASA REGALĂ! MEGHAN MARKLE PUNE MÂNA PE ÎNTREAGA AVERE! REGINA A FĂCUT INFARCT

Mod de preparare

Caramelizezi zaharul (1/2 cana) intr-o cratita de 2-3l si rotesti vasul, sa fie imbracati peretii. Lasi la racit. Amesteci apoi cu telul ingredientele pentru crema, apoi le torni in vasul tapetat.

– Dai in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 20min, cat sa o coci pe jumatate.

Faci un blat simplu: bati albusurile spuma cu zaharul, ca pentru bezea, adaugi si celelalte ingrediente: galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu praful de copt;

– Deschizi cuptorul, scoti crema, torni compozitia pentru blat si mai lasi totul in cuptor inca 20-25min.

– Se lasa la racit in vasul in care s-a copt, apoi se rastoarna cu grija pe un platou.

– Se orneaza dupa preferinte.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`