Vezi AICI imagini LIVE cu furtuna care s-ar putea transforma în TORNADĂ: Ar putea ajunge în București în câteva ore (FOTO)

Vezi AICI imagini LIVE cu furtuna care s-ar putea transforma în TORNADĂ: Ar putea ajunge în București în câteva ore (FOTO)

Capitală ar putea fi lovită de o tornadă anunţă site-ul meteo Accuweather. Potrivit informațiilor publicate luni, în București ar urma să se producă ”furtuni, unele violente; furtunile pot fi însoțite de averse puternice, grindină mare, vânturi care pot provoca pagube și o tornadă”. Avertizarea vizează și mai multe regiuni din județul Prahova, potrivit publicației Observatorul Prahovean. Este vorba despre zona Ploiești și localitățile limitrofe (Blejoi, Păulești, Ariceștii Rahtivani, Târgșoru Vechi).

Pe harta radar de pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) se poate vedea live cum o furtună se îndreaptă spre țara noastră, la ora transmiterii acestei știri aceasta aflându-se în zona graniței Româneie cu Bulgaria, pe teritoriul țării vecine.

Contactați de B1.ro, reprezentanții Administrației Naționale de Meteorlogie (ANM) au declarat că sunt șanse slabe ca o tornadă să lovească Bucureștiul.

Chiar dacă nu vorbesc explicit depre producerea unei tornade, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis luni două atenţionări cod galben de precipitaţii şi instabilitate atmosferică accentuată. (Detalii AICI)

IMAGINILE LIVE POT FI URMĂRITE AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră