Top destinații turistice răcoroase în Europa, dacă vrei să eviți canicula din luna iulie

Top destinații turistice răcoroase în Europa, dacă vrei să eviți canicula din luna iulie

În iulie, temperaturile din întreaga Europă pot crește cu mult peste 30 ° C. De exemplu, în iulie, Bodrum, Turcia, înregistrează maxime de peste 35°C. Din fericire, totuși, multe locuri din Europa nu sunt fierbinți în iulie. Aceste destinații sunt adesea mai ușor de explorat dacă nu vă place canicula.

Copenhaga, Danemarca

În iulie, Copenhaga se confruntă cu maxime zilnice de 21 ° C, cu temperaturi medii de aproximativ 18 ° C, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru turiștii cărora nu le place căldura.

Copenhaga, capitala Danemarcei, este un oraș plin de culoare, cu multe de oferit. Este faimos pentru peisajul impresionant, arhitectura uluitoare și mâncarea tradițională.

Statuia „Mica Sirenă” din Copenhaga, fotografiată în octombrie 2007. Foto: Hepta.ro / Zuma Press / The Irish Image Collection

Unele lucruri pe care nu doriți să le ratați în oraș includ Grădinile Tivoli, palatele Christiansborg și Amalienborg, Biserica lui Frederik, statuia Micii Sirene și Bursa Veche. Marii gurmanzi nu vor dori să rateze nici piețele de mâncare stradală ale orașului. Reffen Street Market este unul dintre cele mai bune locuri pentru mâncare tradițională.

Insula Skye, Scoția

Insula Skye este o insulă pitorească legată de Scoția continentală printr-un pod. Renumită la nivel mondial pentru peisajul accidentat, fauna sălbatică și plajele curate, insula este un loc grozav de vizitat în iulie din mai multe motive.

Insula Skye, Scoția, sursă foto: captură YT

În primul rând, insula poate experimenta până la 18 ore de lumină solară zilnic. În al doilea rând, se pot aștepta temperaturi blânde de 20 ° C și, în sfârșit, există o gamă largă de lucruri de făcut.

Nu contează dacă doriți să faceți drumeții, să vă bucurați de timp la plajă, să plecați într-o excursie cu barca în explorarea vieții sălbatice sau să explorați orașele tradiționale scoțiene; Insula Skye are de toate.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam, capitala Țărilor de Jos, este un oraș plin de culoare care este iubit pentru cultura sa unică, moștenirea artistică, casele înguste vibrante și sistemul vast de canale. Iulie și august sunt cele mai călduroase luni din oraș, dar temperaturile sunt chiar și așa mai plăcute decât cele din alte părți ale Europei. În iulie, vă puteți aștepta la maxime de 22°C.

Sursa foto: Captură video – YouTube

Cel mai bun mod de a explora Amsterdam este să vă plimbați pe străzile întortocheate sau să faceți o excursie cu barca pe canal. În acest fel, puteți vedea principalele obiective turistice, puteți descoperi comori ascunse și vă puteți bucura de o experiență autentică.

Principalele atracții ale orașului includ Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, Casa Anne Frank și Palatul Regal din Amsterdam.

Insulele Feroe

O altă destinație mai rece pe care o poți explora în iulie sunt Insulele Feroe. Parte a Regatului Danemarcei și găsit în largul coastei Norvegiei, acest arhipelag de insule este un paradis pentru drumeții.

Cascada Sørvágsvatn, Mykines și Múlafossur oferă vederi pitorești și trasee de coastă extinse.

Reykjavik, Islanda

Dacă preferați climă mai rece, Reykjavik, capitala Islandei, ar putea fi cea mai bună destinație din iulie. În iulie, temperatura în Reykjavik crește rareori peste 14 ° C.

Prin urmare, nu uitați să împachetați o mulțime de pulovere și o haină. Reykjavik este cel mai mare oraș al Islandei și găzduiește repere emblematice, cum ar fi Hallgrimskirkja și Sun Voyager, iar orașul are multe cafenele și restaurante.

O altă locație populară din oraș este Rainbow Street, care a fost pictată în culori strălucitoare pentru a sărbători Mândria. De asemenea, ar trebui să explorați zona din jurul orașului și să plecați într-o excursie. Condusul de-a lungul șoselei de centură a Islandei vă va permite să vedeți cele mai faimoase atracții și peisaje naturale ale insulei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)